Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De mooiste dag van jullie leven en hier hoort natuurlijk een fotograaf bij. Tijdens jullie trouwdag zullen er veel emotionele, verrassende en bovenal vrolijke momenten zijn. Ik zal deze mooie momenten vastleggen zodat jullie er eindeloos van kunnen nagenieten. Ik nodig jullie van harte uit om bij mij thuis in Nunspeet te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken mijn werkwijze, jullie ideeën, opties voor het album en leren elkaar kennen.

De prijzen van een bruidsreportage beginnen bij €1095,- voor 6 uur fotografie. Elk uur extra kost €120,-. Alle bruidsreportages zijn inclusief:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek;
  • Reiskosten binnen Nederland;
  • Een mooie preview van jullie dag binnen 3 dagen;
  • Een door mij ontworpen mini album;
  • Online galerij met minimaal 400 digitale bestanden nabewerkt in mijn eigen vertrouwde stijl.Persoonlijk vind ik dat de foto’s het best tot hun recht komen in een mooi gepersonaliseerd album. Nadat jullie de foto’s op usb stick ontvangen hebben, geven jullie een selectie van foto’s aan mij door die jullie er in willen hebben. Ik voeg zelf nog een aantal foto’s toe om zo een pagina compleet te maken en na jullie akkoord stuur ik de spreads op naar de drukker.

Albums zijn verkrijgbaar vanaf €285,-.

Tijdens het kennismaking gesprek bekijken we samen mijn sample albums en de materialen zodat ik er een mooi, persoonlijk eindresultaat van kan maken.

FAQ

Kunnen wij mini albums bijbestellen?

Absoluut! Leuk om cadeau te geven aan jullie ouders bijvoorbeeld.

Lever je ook foto's in zwartwit af?

Ja, ongeveer 20 procent van de foto's die jullie van mij ontvangen worden in zwart wit geleverd. Het kan voor komen dat ik een bepaalde foto in zwart wit veel sprekender vind dan in kleur.

Hoe lang duurt het voor wij onze foto's ontvangen?

Jullie ontvangen binnen 3 dagen een preview. Deze preview is natuurlijk super leuk om te delen met vrienden en familie op social media. 6-8 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie alle nabewerkte bestanden.

Fotografeer je ook buiten Nederland?

Yes,please! Dit is echt een bucketlist dingetje. Gaan jullie trouwen in het buitenland en zijn jullie nog op zoek naar een enthousiaste fotograaf? Ik heb een hele leuke aanbieding voor jullie!

Is er een mogelijkheid om bedank foto's te bestellen?

Dit kan zeker, ik beschik over een eigen printer die ik op jullie trouwdag mee neem om de foto's te kunnen afdrukken.