Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! De mooiste dag van jullie leven en hier hoort natuurlijk een fotograaf bij. Tijdens jullie trouwdag zullen er veel emotionele, verrassende en bovenal vrolijke momenten zijn. Ik zal deze mooie momenten vastleggen zodat jullie er eindeloos van kunnen nagenieten. Ik nodig jullie van harte uit om bij mij thuis in Nunspeet te komen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken mijn werkwijze, jullie ideeën, opties voor het album en leren elkaar kennen.

De prijzen van een bruidsreportage beginnen bij €1395,- voor 6 uur fotografie. Elk uur extra kost €120,-. Alle bruidsreportages zijn inclusief:

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek;
  • Reiskosten binnen Nederland;
  • Een mooie preview van jullie dag;
  • Een door mij ontworpen mini album*;
  • Online galerij met minimaal 400 digitale bestanden nabewerkt in mijn eigen vertrouwde stijl.


*bij een upgrade naar een groter album komt het mini album te vervallen.


Persoonlijk vind ik dat de foto’s het best tot hun recht komen in een mooi gepersonaliseerd album. Nadat jullie de foto’s via de online galerij ontvangen hebben, geven jullie een selectie van foto’s aan mij door die jullie graag terug willen zien in het album. Ik voeg zelf nog een aantal foto’s toe om zo een pagina compleet te maken en na jullie akkoord stuur ik de spreads op naar de drukker. Na ongeveer 6 weken ontvang ik het album en nadat ik deze gecheckt heb, komt het jullie kant op!

Albums zijn verkrijgbaar vanaf €350,-

Tijdens het kennismaking gesprek bekijken we samen mijn sample albums en de materialen zodat ik er een mooi, persoonlijk eindresultaat van kan maken.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten! Onderaan deze pagina vinden jullie het contact formulier, let's have a date!

FAQ

Is er een mogelijkheid om ouder albums te bestellen?

Absoluut! Het is zelfs mogelijk om deze nog op jullie trouwdag te overhandigen aan jullie ouders. Tijdens het kennismakingsgesprek vertel ik jullie hier meer over.

Lever je ook foto's in zwartwit af?

Ja, ongeveer 10% procent van de foto's die jullie van mij ontvangen worden in zwart wit geleverd. Het kan voor komen dat ik een bepaalde foto in zwart wit veel sprekender vind dan in kleur.

Hoe lang duurt het voor wij onze foto's ontvangen?

Jullie ontvangen binnen enkele dagen een preview. Deze preview is natuurlijk super leuk om te delen met vrienden en familie op social media. 6-8 weken na jullie bruiloft ontvangen jullie alle door mij geselecteerde bestanden middels een online galery.

Fotografeer je ook buiten Nederland?

Yes,please! Ik heb in de zomer van 2021 mijn eerste destination wedding gefotografeerd in het prachtige Italië en dit smaakt naar meer! Gaan jullie trouwen in het buitenland en zijn jullie nog op zoek naar een enthousiaste fotograaf? Ik heb een hele leuke aanbieding voor jullie!

Is er een mogelijkheid om bedank foto's te bestellen?

Dit kan zeker, ik beschik over een eigen printer die ik op jullie trouwdag mee neem om de foto's te kunnen afdrukken.