Family Session

Bij een familiefoto denken veel mensen aan statige familie portretten, maar dit hoeft niet! Ik leg jullie graag vast zoals jullie zijn als familie.


Vanaf €175,-

Love Session

Een foto voor jullie ‘save the date’ kaart of gewoon omdat jullie het tijd vinden om een keer mooie foto’s van jullie samen te hebben waar de liefde vanaf spat!


€150,-

Portrait Session

Samen opzoek naar de mooiste plekjes om er een fijne, relaxte shoot van te maken. Tijdens deze shoot is er de mogelijkheid voor een outfit change.


€135,-

FAQ

Wie bepaalt de locatie voor de shoot?

Dit doen wij samen. Mijn voorkeur gaat sowieso uit naar een buitenlocatie. Dit kan het bos, heide of een andere mooie locatie zijn. Het belangrijkst is dat er goed daglicht is en bij felle zon, genoeg schaduwplekken.

Wanneer kunnen wij onze foto's verwachten?

Binnen 3 weken na de shoot ontvangen jullie een mail met een link naar een online prive galerij. Vanaf deze galerij kunnen jullie de foto's downloaden.

Wat adviseer je qua kleding?

Mijn voorkeur gaat uit naar zachte, lichte kleuren. Denk aan aardetinten of pastelkleuren. Liever drukke prints en felle kleuren vermijden.

Wat te doen bij slecht weer?

Wanneer de weersvoorspellingen niet gunstig zijn, wordt de shoot verplaatst naar de eerstvolgende beschikbare datum. Dit laat ik jullie uiterlijk 12 uur van te voren weten.