Rosalie Westerbroek

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Rosalie Westerbroek en ik woon in Nunspeet, een mooi dorpje op de Veluwe.
Sinds 2016 ben ik actief bezig met fotografie en ondertussen heb ik al veel mooie bruiloften
en andere dierbare momenten mogen vastleggen.

Ik geniet van het fotograferen van alle mooie momenten die het leven te bieden heeft.
Naast mijn passie voor fotografie geniet ik van mooie reizen maken, tijd door brengen met lieve mensen, Tony Chocolony en een lekker glas wijn!

De liefde tussen mensen vastleggen is een van de mooiste dingen die er bestaat!
Ik vind het belangrijk dat dierbare momenten niet vergeten worden.

Wat zijn dierbare momenten?
Het moment dat een bruidspaar ‘JA!’ zegt tegen elkaar, het moment dat kersverse ouders hun pasgeboren kindje overspoelen met liefde tijdens een Newborn lifestyle shoot of als er een gezellige familie bij elkaar komt om dié mooie foto te laten maken waar opa en oma het al jaren over hebben.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar ik heel blij van word en ik hoop jullie net zo blij te maken met een mooi eindresultaat!

Ik vind het belangrijk dat jullie je  fijn voelen tijdens de shoot. Mijn werkwijze is relaxed en spontaan met een tikkeltje gekke humor 😉 Maar vooral met een dosis enthousiasme! Willen jullie weten hoe anderen een fotoshoot bij mij ervaren hebben? Klik dan hier!

Spreekt mijn stijl jullie aan? Stuur mij gerust een mailtje met jullie vragen of mooie ideeën. Ik fotografeer in heel Nederland en daar buiten is ook zeker geen straf voor mij!

Liefs, Rosalie