About Liev Fotografie

Mijn naam is Rosalie en samen met mijn vriend en ons lieve zoontje Fedde woon ik op een heerlijk plekje in Nunspeet, een mooi dorpje op de Veluwe. Sinds 2016 ben ik actief bezig met fotografie en ondertussen heb ik al veel mooie bruiloften, families en andere dierbare momenten mogen vastleggen. Ik geniet van alle mooie momenten die het leven te bieden heeft. Feestjes met vrienden, mooie reizen maken of gewoon lekker thuis op de bank, vuurtje aan en een lekker glas wijn.

De liefde tussen mensen vastleggen is een van de mooiste dingen die er bestaat. Ik vind het belangrijk dat dierbare momenten niet vergeten worden en het is aan mij de taak om die voor jullie op een zo'n relaxed mogelijke manier vast te leggen, zodat jullie voor altijd een mooie herinnering hebben. Dit kan het moment zijn waarop jullie 'JA!' zeggen tegen elkaar op jullie trouwdag, het moment dat jullie plat geknuffeld worden door jullie kinderen tijdens een Family Session of omdat jullie zo verliefd zijn op elkaar dat ik die liefde mag vastleggen tijdens een Love Session. Dit zijn slechts enkele voorbeelden waar ik heel blij van word en ik hoop jullie net zo blij te maken met een mooi eindresultaat.

Ik vind het belangrijk dat jullie je fijn voelen tijdens de shoot. Mijn stijl van fotograferen is puur, ontspannen en spontaan met een tikkeltje gekke humor ;-). Maar het allerbelangrijkste: met een dosis enthousiasme. Ik werk graag met natuurlijk licht. Bij het kiezen van een locatie gaat mijn voorkeur dan ook uit naar een plek waar voldoende daglicht is. 

Ik hoop jullie snel te zien voor mijn lens of gewoon lekker bij mij thuis om eens kennis te maken zodat ik jullie alles over mijn werkwijze kan vertellen!

Liefs,

Rosalie

Kind words

Kind words

“Inmiddels onze vierde shoot gehad en onze vaste fotografe geworden. Elke keer weer een schitterend resultaat als wij de foto’s ontvangen. Rosalie heeft echt oog voor detail waardoor de foto’s nog mooier worden. Een fotografe waarbij wij ons ontzettend op ons gemak voelen en de shoots daardoor heel soepel verlopen. Wij kijken nu al uit naar de newborn shoot die gepland staat.”